Hvis du ikke kender din Ringstørrelse, har du flere muligheder for at måle din finger.

  • Du kan måle den indvendige diameter på en af dine nuværende ringe, og omregne det ved hjælp af skemaet nederst på siden.
  • Hvis du bestiller en af mine ringe, kan du få tilsendt et lille ringmål inden jeg sender selve ringen. Det koster 30,- og sendes portofrit. Du finder ringmålet her.
  • Du kan gå ned i en Guldsmedeforretning og spørge, om de vil hjælpe dig med at finde størrelsen. Husk at de IKKE er forpligtiget til at hjælpe dig, og er i deres fulde ret til at opkræve et gebyr for servicen.
  • Ringe ombyttes i størrelse u/b første gang, efterfølgende vil der blive opkrævet et gebyr på 50,- (se Handelsbetingelser for mere info.)

I Danmark (og Europa) bruger vi ringstørrelsen som angiver den indvendige omrkeds af ringen. Det vil sige, at hvis ringen f.eks. måler 56mm i indvendig omkreds, svarer det til en str. 56.

Når du skal finde en Ringstørrelse, måler du den INDVENDIGE DIAMETER i ringen og bruger skemaet nederst på siden. Hvis du ikke er indhaver af en skydelære, kan du også lægge ringen op på et målebånd eller en linial.