Går du og drømmer om at få designet dit helt eget personlige smykke, et smykke som du er den eneste i verden der ejer?

Har du gamle arvesmykker som du aldrig går med, men som har stor personlig værdi for dig? Så har du mulighed for at genanvende materialer og sten. Dermed bevarer du værdien, men får et smykke som er tidssvarende, og afspejler din personlige stil.

Før Vi Mødes

Inden vi mødes, er det en god idé at have gjort sig nogle tanker om hvilket smykke du ønsker og hvilken stil du godt kunne tænke dig. Du kan enten lade dig inspirere af mine smykker, eller smykker du har set andetsteds. Er du på “Bar Bund” så er det også helt okay. Sammen finder vi helt sikkert et design der passer til dig.

 

Hvornår kan vi mødes?

Jeg er på værkstedet mandag-torsdag 9-16 og Fredag 9-15.

Kan du ikke i disse tidsrum, er det også muligt at lave en aftale sen eftermiddag/aften, og evt. i en weekend. Her skal du blot være forberedt på at jeg har små børn, som vil være til stede i mere eller mindre grad.

 

Mødet

Når du kontakter mig, så aftaler vi et møde, hvor vi kan snakke om designet på dit nye smykke. Har du Guld og Sten der skal indgå i smykket, skal du tage det med til mødet, da det er vigtigt vi får kigget det igennem og vejet det.

Jeg foretrækker at mødes personligt, da det også giver mig et indtryk af hvem DU er som person. I øjeblikket mødes vi i mit private hjem på ved Mørkøv, da mit værksted pt. desværre ikke er stort nok til at have besøgende.

Vi drikker en kop kaffe mens vi sammen gennemgår dine idéer og ønsker til det nye smykke. Vi kigger evt. på skitser og billeder af smykker, der kan hjælpe med at inspirere.

 

Efter Mødet

Efter vores møde udarbejder jeg nogle skitser til dig, som jeg emailer til dig. Du kan herefter  vælge et design, eller vi kan arbejde videre med udgangspunkt i én af skitserne.

Skitserne laves uden beregning. TILBUDDET GÆLDER I 3 MÅNEDER, herefter kan det blive nødvendigt at justere prisen ift. svingende priser på materialer mm.

 

Hvilke Materialer kan jeg anvende?

Smykket kan fremstilles i Guld, Hvidguld eller Sølv.

Det er også muligt at benytte dit eget guld til at fremstille smykket. Måske har du arvesmykker, eller gamle knækkede guldkæder som blot ligger og samler støv i smykkeskrinet. Har du ikke nok guld til hele smykket, så lægger jeg resten af guldet til.

Jeg anvender ikke gammelt hvidguld, da jeg har dårlige erfaringer med at smelte det om. Det bliver ofte fyldt med fejl og krakeleringer. Ønsker du et smykke i hvidguld, er det muligt at ombytte dit gamle guld 2:1 (dvs. 2g. gl.guld til 1g nyt hvidguld).

Sølvsmykker genanvender jeg sjældent, da der ofte kan være meget Skidt og slaglod i dem, som kan resultere i at smykket ikke kan overholde Stemplingslovgivningen. Hvis man har sølvsmykker som har stor sentimental værdi, så finder vi selvfølgelig en løsning på det.

 

Hvor lang tid?

Skitserne tager ca. 2-3 uger. Når du beslutter dig for, hvilket smykke du ønsker, går der ca. 4 uger før du har dit færdige smykke. Der kan forekomme længere leveringstid på unikke sten og  håndgraveringer, men det vil du selvfølgelig blive oplyst om. Ønsker du at få smykket leveret hurtigere, kan det evt. lade sig gøre ved et mindre hastetillæg.

 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig… 🙂