Går du og drømmer om at få designet dit helt eget personlige smykke, et smykke som du er den eneste i verden der ejer?

Har du gamle arvesmykker som du aldrig går med, men som har stor sentimental værdi for dig? Så har du mulighed for at genanvende materialer og sten. Dermed bevarer du værdien, men får et smykke som er tidssvarende, og afspejler din personlige stil.

Idéer og tanker

Inden du kontakter mig, er det en god idé at have gjort sig nogle tanker om hvilket smykke du ønsker og hvilken stil du godt kunne tænke dig. Du kan enten lade dig inspirere af mine smykker, eller smykker du har set andetsteds, det er ikke så vigtigt. Det kan være en udfordring hvis du er helt tom for idéer, men “intet er umuligt, for den som bærer viljen i hjertet…”

 

Kontakt

Når du kontakter mig, så aftaler vi et møde, hvor vi kan snakke om designet på dit nye smykke. Jeg foretrækker at mødes personligt, da det også giver mig et indtryk af hvem DU er som person. Jeg har også mange skitser og billeder af tidligere smykker, som ikke er her på hjemmesiden, der kan hjælpe med at inspirere. Efter vores møde udarbejder jeg nogle skitser med priser, som jeg mailer til dig. Ud fra disse tegninger tager du så stilling til hvad du ønsker. Som udgangspunkt laves skitserne uden beregning. TILBUDDET GÆLDER I 3 MÅNEDER, herefter kan det blive nødvendigt at justere prisen ift. svingende priser på guld og sten.

 

Materialer

Jeg leverer gerne Materialer til dit nye smykke. Ønsker du at bruge dit gamle guld til at fremstille smykket er dette også en mulighed.

Jeg anvender helst ikke gammelt hvidguld, da jeg har dårlige erfaringer med at smelte det om. Det bliver ofte fyldt med fejl og krakeleringer. Ønsker du et smykke i hvidguld, er det muligt at ombytte dit gamle guld 2:1 (dvs. 2g. gl.guld til 1g nyt hvidguld).

Sølvsmykker genanvender jeg sjældent, da der ofte kan være meget “skidt” og underlødigt slaglod i dem. Det kan resultere i at smykket ikke kan overholde Stemplingslovgivningen. Ligesom hvidguldet kan der ofte forekomme krakeleringer i overfladen. Derudover kan det heller ikke svare sig økonomisk at genanvende sølvet, da det ikke er nær så kostbart som guldet. Hvis man har sølvsmykker som har stor sentimental værdi, så finder vi selvfølgelig en løsning på det.

 

Hvor lang tid

Priser og tegninger tager ca. 1-2 uger. Når du beslutter dig for hvilket smykke du ønsker, går der ca. 3 uger før du har dit færdige smykke. Der kan forekomme længere leveringstid på unikke sten og  håndgraveringer, men det vil du selvfølgelig blive oplyst om. Ønsker du at få smykket leveret hurtigere, kan det evt. lade sig gøre ved et mindre hastetillæg.

 

Hvornår kan vi mødes?

Jeg har ingen faste åbningstider, men er på værkstedet mandag-torsdag 8-16 og Fredag 8-15. Kan du ikke indenfor disse tider, er det også muligt at lave en aftale sen eftermiddag/aften. 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig… 🙂